Hoppa till innehållet

Nyhet! Adressbevakaren

Adressbevakaren
 

 

Reagera snabbare än tjuven för 29 kr / mån

Aktivera Adressbevakaren idag

Under de senaste åren har antalet id-stölder ökat markant. En id-stöld börjar väldigt ofta med att någon försöker ändra din adress. Det är då av största vikt att få stopp på detta i ett tidigt skede så att skadan kan minimeras. Vår tjänst ger dig en tidig varning via e-post eller sms att någon gjort en ändring av dina uppgifter och på så sätt kan du reagera blixtsnabbt.

 

Pris: 29 kronor / månad

Vad bevakar Adressbevakaren?

Vi bevakar dina adressuppgifter vilket innebär att vi bevakar alla ändringar som sker via våra tjänster men också via Skatteverket. När en förändring sker skickar vi dig uppgifterna via sms och/eller e-post.

Hur snabbt kan ni upptäcka någonting?

Vi upptäcker misstänkt aktivitet inom 24h och meddelar dig via sms och/eller e-post.

Vilka åtgärder kan jag vidta om ni upptäcker misstänkt aktivitet med min adress?

Du som har Adressbevakaren har tillgång till vår telefonassistans. Via vår telefonassistans kan du få hjälp med att stänga adressändringsärenden som gjorts utan ditt medgivande och få guidning kring vilka övriga åtgärder du själv bör vidta.

Eftersom en ID-kapning ofta startar med en adressändring får vi informationen i ett tidigt skede. Att  agera tidigt gör att man kan stoppa eller eventuellt minska konsekvenserna som en ID-kapning innebär.

Laddar...